myskväll!:)

Kategori: Allmänt

sådärja, varit hemma i ett par dagar. riktigt gött :d

igår var jag med jonas, robin och moa:) grillade och lite så, lika gött som alltid :)
var skit trött igår men ändå somna jag inte förän 2.30..

i Torsdags var jag på bingo i Mellerud och det gick såklart lika dåligt som det alltid.. gjorde bara slut på onödiga pengar..
menmen,idag iaf har jag varit duktigt :D har tvättat, städat fixa med disk och lagat mat :D (Y) oså har vi hunnit köra moa, Julia och sara till glimminingen också, lite sugen på att festa men orkar fan inte :)

nu ska jag kolla film, ha det gött! :)
pöss

strul, strul strul

Kategori: Allmänt

Guud va jag är dålig på att uppdatera, men pallar inte görat från mobilen för när jag skriver så hoppar den runt i alla andra meningar och tillslut fattar jag ingenting så jag bara trycker ner skiten. Skulle ju egentligen bott på kusten nu i två veckor eftersom jag skulle jobba, men sheeeet vikken könstig snubbe som var där (en gubbe från en annan firma). han skulle ha hand om huset och hela förra veckan passade det aldrig att vi kom så bohlin (bossen/pappas kompis) sa till oss att vi skulle åka dit. när vi kommer dit så blir han typ sur, och klagar på att han inte visste något om att vi skulle komma och blablabla, sen försökte han ge pappa massa jobb och pappa sa hela tiden att det inte var han som skulle jobba utan det var jag, men då blev han typ sur för jag inte kunde jobba där själv. även fast det skulle varit andra där, men jag måste ha n¨gon med mig ifall ngt skulle hända och hit o dit. pappa orka ju inte stå där o tjaffsa så han tog en skrapa och börja skrapa, sen kommer gubben ner till "vårt hus" och börjar tjata om att vi verkligen måste vara där onsdag och torsdag också, vilket var meningen att jag skulle, men pappa bara "jag kommer inte imorn, det är tösa som ska jobba. inte jag" och då blev han sur och kaxa till sig, så skulle pappa använda en slipmaskin eftersom vi tydligen var tvungna att slipa huset först.. trots att det var gubben som sa till pappa att han skulle göra det så fick han inte det, så vi skrapa klart o drog hem. oså när vi kommer idag så kollar han på oss som vi är ufon. men så skulle han komma ner till vårat hus efter en haltimma så vi var och hämta färg och grejer, så när vi kommer tillbaks är han där med en annan gubbe och står o pratar, o sen g¨r han bara och är helt spårlöst o där står jag o pappa som två fån o väntar på idioten... jippy. så vi ringde bohlin som sa att vi skulle åka hem så då gjorde vi de, får la se om jag ska vara med o måla det.. aja fick iaf jobbat ca 8 timmar + att jag skulle få pappas lön (A) så jag är nöjd :d Jaja, nu måste jag verkligen sätta igång med pannkakorna, innan frida kommer hem o stryper mig...

dags för kusten

Kategori: Allmänt

ligger o gömmer mig på soffan trotts de fina vädret men de är klart att min katt kommer med den största mus jag sett(helt ärligt) när jag låg o sola så jag sprang in. dags att börja packa snart jonas slutar två så får nog skynda på lite. ska ju bo på kusten i två veckor nu eftersom jag fått jobb där utehade förväntat mig fyra veckor utan föräldrar men så blev de inte så får stå ut med dom i två veckor till.. ska skrapa o måla ett hus inte värsta lat jobbet precis men gött med lite extra pengar.. så surt att alla säger "hoppas de blir fint väder då" fast hallå varför skulle de spela ngn roll jag jobbar ju.. självklart är de gött med varmt väder men kommer ju bli så jävla varm ändå:O jaja de va allt för mig. puss o kram

ajjemän

Kategori: Allmänt

idag är det fotboll då, innan blire student, sista studenten nu sen blir det min egna nästa :D:D

igår var jag på student i vara, så jävla kul att kolla på när folk tar studenten eftersom alla är så glada och massa, hade lite bråttom igår kan man ju säga men som tur är hann vi, sprang genom hela vara, inte för det va speciellt långt men jag hade svin ont i ena foten och skoskav på andra, jätte kul :O

Moatoa sov här inatt, eller aa hon sover än :)
idag taggar vi till tusen :D
pösshej

Student

Kategori: Allmänt

Kära syster ringde och väckte mig klockan 10.00 imorse, man blir så glad då. men tur var väll det för annars hade jag missat hela studenten.

OJJ helvete klockan är ju massa :O och här sitter jag med pisseblött hår,smink i hela annsiktet och mjukiskläder på mig,kuuul. har lite bråttom nu kan man säga :O så dags att sätta igång och göra sig iordning, ska åka klockan 12, eller frida slutar då och då ska jag ha hunnit gå en bit också:O

hejsvejs!

SOMMARLOV!

Kategori: Allmänt

Fyfan va skönt, nu är två år gjorda på gymnasiet och det är bara ett år kvar. så om ett år vid den här tiden sitter jag väll arbetslös någonstans och undrar varför jag längtade till skolan skulle ta slut. fast man har ju gått i skolan i NÅGRA år nu så nu får de fan va slut :)

känns inte precis som sommarlov mer som höstlov typ, aja men man får göra det bästa av situationen. snart är det dags för smörgåstårta sen blir det överby med elin och två studenter kommande dagarna :)

(K)

SOMMARLOV!

Kategori: Allmänt

Fyfan va skönt, nu är två år gjorda på gymnasiet och det är bara ett år kvar. så om ett år vid den här tiden sitter jag väll arbetslös någonstans och undrar varför jag längtade till skolan skulle ta slut. fast man har ju gått i skolan i NÅGRA år nu så nu får de fan va slut :)

känns inte precis som sommarlov mer som höstlov typ, aja men man får göra det bästa av situationen. snart är det dags för smörgåstårta sen blir det överby med elin och två studenter kommande dagarna :)

(K)

Veckan

Kategori: Allmänt

Måste börja med att jag skrev lite fel igår, det va visst EM och inte VM. menmen, sånt som händer:D allt va jockibois fel, läste hans blogg oså trodde jag att det var VM bara för det, skyll inte på mig. lika oskyldig som vanligt :D

idag hade vi klassens dag, med massa lekar och grejer, sen var jag och älsklingen iväg och handlade student present åt jimmy :)

Veckan är fullbokad så kommer antagligen inte kunna uppdatera så mycket, imorn är det skol avslutning så då blire att käka smörgåstårta och sen ska jag till överby med Elin och inhandla lite till fotbollen tills på fredag :D Torsdag ska jag på student i vara och sen hade jag för mig att det var något mer men kommer inte ihåg och fredag blire jimmys student sen fotboll på sanden, taggar till tusen :D

puss o kram

Fotbolls VM

Kategori: Allmänt

känner att jag verkligen inte har varit så aktiv på bloggen, men haft så mycket annat för mig.. eller egentligen inte, har bara inte orkat sätta mig vid datorn.

Va o kolla på björn rosenström i helgen, älskar honom enormt <3 det va bråk över allt och jag höll på o svimma så hann höra en eller två låtar, aja det va kul iaf :)

haft två otroligt nödvändiga lektioner idag, ångrade stort att jag ens gick till skolan, vi skulle bara städa skåp och göra kursutverdering.

jaja, nu är det iaf fotboll på tv, kan inte påstå att det är speciellt kul eftersom jag inte tycker att sverige är speciellt bra idag..  men har inte så mycket val än att kolla på detta. så byebye :)

Studenten!

Kategori: Allmänt

Pisstråkigt att jag inte kände ngn som tog studenten idag.. men aja nästa vecka tar Jimmy studenten så då ska jag iaf gå på den, men inte lika roligt i vänersborg. eller rättare sagt det är skit tråkigt i vbg..

aja jag och jonas åkte iaf runt ngr varv i trollhättan och kollade på alla flak, så jävla kul. alla bara skriker och är skit glada medans jag sitter i bilen och bara längtar till nästa år eftersom det är min tur då :D:D:D ska bli gött :D

Jaja,idag blir det lugnt. ska ner till stan en stund ikväll och kolla läget. blir inget drickande iaf eftersom vi ska till grästorp tidigt imorn. efter det får vi se va som händer, är sugen på björn rosenström men blir la bara vbg antar jag, tråkigt att dom ska ha allt samtidigt :/

ska kolla om det finns ngn mat jag kan laga till mig och älsk nu, börjar änna bli hungrig, have a nice Fredag :D
puss o kram

Hej!

Kategori: Allmänt

var inte i skolan idag, mådde piss igår så kände att jag inte skulle palla idag, men det hade jag nog gjort ändå. menmen :)

ska nog åka hem till Jonas ponas idag tror jag, fårse vad som händer:) men orkar inte ligga här hela dagen iaf :)

onödigt blogginlägg känner jag eftersom jag inte har en aning om vad jag ska skriva...
ofta dom har ändrat studenten kom jag på, alla i vbg tar inte förän om jätte länge och alla i trollhättan tar på fredag :)

puss o kram

Nödvändig skoldag..

Kategori: Allmänt

Skönt att jag klarade kompliterningarna i matte iaf :D men har två muntliga kompliteringar kvar så måste gå på matten idag :( hade inställd första lektion men tänkte att jag skulle komma hit ändå eftersom jag ska simma o då tänkte jag att jag kunde göra det direkt men ikke, eftersom läraren hade annat för sig. men ska iaf iväg och simma om typ 20 min nu. sen har vi samhäll där vi bara ska fika och sen matten, så egenligen hade jag lika gärna kunnat stanna hemma och inte behövt komma till skolan förän 13.30.. men men nu är jag här.

Imorn har vi brännbollsdag, sen är jag ledig onsdag torsdag och fredag riktigt lång helg :D efter denna veckan är det skolavslutning så idag blir väll sista riktiga "skoldagen" SKÖÖÖÖNT! :D

helgen har varit helt underbar, spenderad på kusten precis som planerat med min underbara moa :) riktigt skönt att bara åka dit och göra absolut ingenting trotts dåligt väder.

Moa fick för sig att vi skulle ut o ro. kul att jag fick ro första gången, gick åt helvete. när vi skulle "parkera" båten igen åkte vi in i två berg och en brygga.. PERFEKT! sen nästa gång vi skulle åka ut då fick moa ro lite, förstår inte varför inte hon gjorde det från början egentligen eftersom hon var tio gånger bättre än mig :)

aja nu ska jag se om jag hittar lärarn så jag kan få gjort den där simmningen ngn gång..
puss och kram

Fredag <3

Kategori: Allmänt

Kul, så jävla nödvändigt att komma till skolan...
Har haft en lektion och nu börjar jag inte förän 12.30.. ska bara sitta här och vänta i några timmar, funderar på att åka hem. känns ovärt att sitta här o vänta sen ska vi typ bara fika oså. och mår piss också, så det e ju kul och sitta här och vänta..

Idag blir det iaf kusten med mina underbaringar <3 Snäll pojkvän har jag också som erbjöd sig att köra ner oss till kusten, nu kan inte alla klaga på att jag kör med honom för det va faktiskt inte jag som fråga ! :D
trotts regnet ska det bli skönt och ta det lungt en helg :)

Photoshopat lite idag också:)






Innan






Efter