jeppsan

Kategori: Allmänt

känner att det kanske är dags att blogga lite, men har inte precis velat sitta vid datorn när det varit så fint väder :) I torsdags åkte jag o älskade ner till kusten för att sola o bada, blev ju inte speciellt mkt sola men mycke bad iaf, låg i i flera timmar :D as nice, älskar havet <3
 
kan väll inte påstå att det hänt så mycket mer, i fredags var jag på överby och handla till utomlands resan:) o ska även göra det idag. åker 12.00 när ponas slutat, och han ska med till Grekland så nu är jag jäte happy :D ska bli sjuk jävla kul :)
 
måste göra mig iordning nu, har litte bråttom :) pösshej
 
"jag älskar dig till sista andetaget."

Torsdag!

Kategori: Allmänt

åkte ner till kusten igår när jonas slutade och spenderade natten där nere, gick upp tidigt idag och åkte ut till hästen och sen hem. och nu är jonas och jobbar igen.
 
klockan 21.00 åker jag o jonas upp till frändefors och ska hämta moa som ska spendera helgen här med mig :D blir fallens, idag imorn och lördag söndag får vi väll se om vi orkar :) ska bli skojjsigt. hela dagen innan blir det att ligga framför tv:n oså tvätta lite oxå. när jag nu orkar de :)
hejsan svejsan!

Otursvecka eller ngt...

Kategori: Allmänt

gårdagen var rena helvetet.... idag har ju heller inte varit så lyckat.

Sofia sov över, och jag hade helt glömt bort att jag urnedsättningen var då, men som tur var så fick jag ett sms som påminnelse, så jonas kom o skulle köra. så släppte vi av fia hemma, och skulle åka till stan och hämta moa, men såklart skulle bilen gå sönder också... bromsbelägget gick åt helvete och det lät så förbannat så jonas ville inte köra mer, så vi åkte ut till frida och bytte bil. jonas släppte av mig i stallet eftersom jag hade lovat frida o kolla till hästarna, så hade dom bytt hage och jag var helt säker på att frida sagt fel hage eller ngt för jag gick runt där o ropa o leta men såg inga hästar.. så står dom precis bakom hörnet.. Bra Zarah bra.. så vägrar pegasus såklart komma till mig så fick gå där bland hästarna och höll på att skita ner mig. men så fick jag fast han o då vägra han gå. jag livrädd står o försöker få han frammåt när resten av hästarna står o kollar på mig som om jag var dum i huvet. o då blir jag såklart ännu räddare så börja jag springa o stackars hästarna stod ju bara där o kolla o åt..
 
jag fick iaf äntligen in honom så skulle vi ut o gå. eddie ville framåt och pegasus ville bakåt.. så det gick ju göööör bra. så släppte eddie. och vad fan gör idioten då.. jo varför inte hoppa lite i leran när det ändå finns lera lixom.. så hela hund fanskapet var brun. och luktade koskit..
 
när vi kom tilölbaks till stallet och jag skulle släppa ut honom så hande ju såklart hästarna ställt sig vid grinden så jag fick inte in hästen o där stod jag o ropa och vifta med grimmskaftet och fick ingen reaktion mer än en konstig blick. så tänkte att jag kunde ta av grimman på pegga o hålla grimskaftet runt honom bara så jag kunde släppa honom fort för att slippa bli söndersparkad. men såklart ville ju pegasus hellre äta så där stod jag o hängde i 600 kg som inte ens rubba sig.. så glad blir man när allt går som det ska. tillslut gick hästen in och jonas tima mig precis, det enda som gick som det skulle den dagen.
 
efter det hämta vi upp moa o åkte hem en snabbis, sen vidare till uddevalla för att köpa bromsbelägg. joo vad kommer jonas på då när vi nästan är halvvägs. han körkort och bankkort låg kvar i hans bil. o mamma och pappa vänta på oss på kusten med mat. men pengarna löste det sig med o fick äntligen tag på dessa jävla bromsbelägg så kom vi ner till kusten och skulle äta, såklart spillde jag ris på hela golvet. o mamma hade redan städat 2 gånger den dagen så hon blev ju glad över att få städa en gång till..
 
menmen när vi kom hem tände jonas i pannan och drog sig hemmåt eftersom han skulle laga bilen tidigt men så skulle han även vara hos oss tidigt dagen efter eftersom han skulle köra moa till bussen som började jobba klockan två.
 
så skulle moa iaf duscha... jaaa det gick ju bra. d¨hade det blivit stopp i avloppet så det var vatten ut till hallen. HAHA.. det var lätt upptorkat sen vare sovtime.
 
vaknar klockan 10.40 och går upp. så skulle vi fixa frukost o moa sår där med brödrosten och kämpar för livet för att försöka få igång skiten och det går verkligen inte o jag bara men du får trycka ordentligt o försökte jag med tusen gånger. gick verkligen inte. o då kom moa på att det inte kommer ngn ström till den får då blire så, så jag går runt o kollar alla lampor o inget funkar, går upp till proppskåpet o hade hoppats på ett det var lätt fixat men ikke. Jonas smsar o säger att han inte hinner köra eftersom dom lagar bilen o vi behövde ström för att pumpa moppen. allt gick verkligen åt helvete, så kommer jag på.  vafan det kom ett konstigt kort härom dagen där det stod ngt om ström. hittar det. tisdagen den 17/7 kommer det vara strömavbrott mellan klockan 10.00-14.00.. tack för informationen typ...
 
så moas stackars mamma fick göra sig iordning o skynda sig hit för att hämta moa så hon hann till jobbet..
my life sucks....
 
 

Hemmafru NEJTACK!

Kategori: Allmänt

fyfan åt den här veckan.. har verkligen inte gjort ngt vettigt har legat på soffan hela jävla veckan.. men idag blire kul iaf, älsklingsfia kommer hit snart :D o ska sova här inatt så idag tänkte vi ta en myskväll :)
 
har kommit fram till att jag inte tänker bli en hemmafru iaf, o tror alla som sett mig iaf i köket håller med för jag suger på att laga mat och baka...
 
har lyckats förstöra tvättmaskinen bra Zarah (Y) sån tur att jag har en sån händig pappa som fixade det :) haha alltid är det ngt han måste åka hem för stackarn. och igår när jag baka var det mjöl i bokstavligt talat hela köket, o smet över hela mig, trodde jag lyckades få bort allt men när jag kom upp i morse var fortfarande halva köket fullt av mjöl.. så idag när jag skulle göra pannacotta till mig o fia, så lyckades jag få det att koka över så nu stinker det sur mjölk i en vecka till.. gjorde typ samma misstag för en vecka sen, man lär sig aldrig av sina misstag..
 
aja har iaf städat o grejat idag, till och med tvättat så hoppas jag inte förstör den igen, istället krymper jag la säkert kläderna för har glömt vad mamma sa att jag skulle tvätta det i:O
 
hejhopp gummi snopp!

ta mig till solen :D<3

Kategori: Allmänt

Sitter o lyssnar på lilla lovis o har det gött, har absolut ingenting att göra, o blir ensam hemma ända till 21.20 ikv:( sen åker jonas tidigt på morgen o kommer hem igen typ 12.00 så blir ju inte så mkt ensam imorn men ändå, sjukt less på att bara sitta här hemma o inte ha ngt att göra, blir ju ganska långtråkigt..
 
men nu är utomlandsresan bokat iaf :D åker om ca 5v :D mamma frågade mig igår om jag ville följa med o då sa jag nej men så ringde hon idag också o fråga o vem står över en utomlandsresa egentligen :o ville inte åkt med först eftersom det bara var gammlingar som skulle åka men nu ska fia o pillan med oxå så det blir nice :D:D har inte hunnit fatta det riktigt än bara. i vanliga fall hade jag lipat nu o varit livrädd för att flyga.. haha
aja nu orkar jag inte sitta här o loda mer, puss o kram

Latis dag

Kategori: Allmänt

Vaknade idag av att älsklingen stod på mitt rum och var påväg ner o lägga sig i sängen, kan ,an vakna på ett bättre sätt:) somnade om ganska fort igen. vaknade klockan 12.00 o ville få upp honom men han totalvägra så jag fick gå upp själv och satte mig vid tv:n och här har jag suttit sen dess, eller aa jag var o handlade lite förut, tänkte jag skulle göra mat men har verkligen inte orkat det än :) o det värsta är att jag ska göra potatis i ugnen och det tar en evighet så lär väll bli skit hungrig snart, mn det e ju skönt attt ingen är hemma då för då har jag ingen att flippa på_)
puss o kram
 

Big power meet Västerås! :)

Kategori: Allmänt

Äntligen vilat upp mig o orkar lägga ner lite energi på att skriva här.
 
 
Torsdag - mamma och pappa skulle ner till kusten så kom jag på att jag kunde sova hos fia, så vi kunde komma iväg fort på fredagen, vi packade och hade det gött, stekte makrill och låg o prata som vanligt hela natten.
 
Fredag - klockan ringer 9.00 så går vi upp tar en cigg o hoppar in i duschen, börjar packa in grejerna i bilen och tar det lungt, sminkar oss och gör oss klara, självklart trodde vi att vi hade hela dagen på oss, så blev lite tempo på slutet.när jonas kom packa vi on de sista i bilen och åkte för att tanka o sedan ta upp emil och katta. där börja helvetet... men även det roliga, lr de börja redan på torsdagen :D
efter några timmars bilresa var vi äntligen framme, startade grillen, satte upp tältet o hade de gött, körde fuck the diler o folk samlades runt borden och blev en go hög tillslut, flyttade oss till gräset för att snacka och kolla bilar med ngr andra, sen åkte jag och fia ut o åkte lite, då vare dags för en "kompis" att snacka lite skit om mig och förstöra mellan mig o älsklingen. säger att jag snackar skit om honom så fort han vänder ryggen till o sen undrar varför jag är sur, tack psykologen men varför jag inte ville prata med dig men jag ville prata med FJORTISFIA är för att hon inte är någon jävla lögnare. så nu vet du de med :) självklart passade dom på att snacka ännu mer skit om oss när vi satt o snacka och trodde att jonas min pojkvän som jag varit tsm med i snart 3 år skulle vara på deras sida. HAHHA keep dreaming..
aja sen vare dags att sova
, vaknade nog 10 gånger av att turkarna sprang utanför tältet och leta efter pant blev så jävla förbannad hur jävla svårt är det att bara dra åt helvete, helt ärligt blev så jävla trött påt.
 
Lördag - vaknade typ klockan 9.00 gick upp o käka och chilla lite, sen drog vi oss in mot stan för att kolla lite i affärer och handla. sen tillbaks till tältet och gjorde "middag" och börja dricka lite, sen tog jag fia och jonas en sväng i bilen och kollade runt lite för att se hur det såg ut där alla bilarna var oså, såg även själva meetet, var ju inte litet. ångrar att vi inte gick in men vafan första året då vet man vad man ska göra annorlunda nästa gång :) blv jagade av getingar o vare inte det så vare sånna där stora flugor, haha. slutade bra, blev stucken.. :( efter långt köande kom vi tillbaks till tältet igen och körde fuck the diler igen och träffade lite annat folk som vi hängde med. så skulle vi gå in till stan, då liftar jonas så där var han borta men så gick jag o fia till statiol där man hörde jonas rund under fötterna som skrek, var inte speciellt svårt att hitta honom:) där var vi ett bra tag eftersom vi mötte sofie :) sen åkte vi med ngr till ett båtvalv eller vare nu va, så jag och jonas började gå hem, sov sjukt gött den natten iaf :)
 
söndag - dags för hemfärd, vaknade av att de regna, super kul.. men tur att det kom dagen vi skulle åka hem o inte innan. packade ihop tältet och drog oss hemmåt, det verkligen spöregna så man knappt såg något sp vi var tvugna att stanna, så vi käkade, spelade på maskiner och tog det lungt innan vi påbörjade resan hem igen. var jävligt skönt att vara på hemma plan men det var väll bara för man ville bli av med svinen.
 
längtar redan tillbaks.. :) kör nästa år igen, fast förhoppningsvis inte i tält då :)
älskar Västerås<3

Rubrik

Kategori: Allmänt

pärona hemma igen, helvetet har inte brakat ut än men det hänger i luften.
dom ska vara hemma ända tills på tisdag, sen ska dom till tyskland, funderar på om jag ska hänga med eller inte. inte så jätte kul att åka med massa pansionärer men det kanske kan vara värt det, får la se hur jag gör :)

ska ju få en ny dator nu snart också, ska få jonas gammla :D :D bättre än den jag har nu iaf, skulle ominstallera den så förvann exakt allt... har inte ens ljud på dator. sket bra ass..

får la se vad man kan hitta på, börjar bli sjuk nu också, inte så kul :( sitter just nu o dunkar musik med systera :) hon har ju fått ngt spel nu eftersom hin gått o kollat på högtalare oså, men det hon inte fattar är att vårat biosystem kommer alltid vara bättre än sån där telefonhögtalare :)

heeeejdå!