TJA!

Kategori: Allmänt

lördag idag då, göttans. dunkar musik med moatoa :) sen blir det att dra sig ner till stan och sen hem för att kolla på film med ponas jonas, jimmy osåklart toa :) sen blire spök kväll på halle/hunneberg :) men först o främst kanske vi ska försöka komma till stan :O :) heeeejdå!

Love fredag! <3

Kategori: Allmänt

spenderat ca 5 timmar på buss idag då, så kuul. hatar att åka buss långt när det sitter jobbiga idioter på bussen och man kan ju inte precis hoppa av och gå resten -.- Lysekil var iaf kul :) intervjua lite, va många företag man gilla och många som man inte ens fatta va dem gjorde där :) kulkul :D så himla kul när vi skulle åka hem o inte fatta vart vi skulle gå på... sen hem till moa, skojjsigt :D och moa lilla smart head har tappat bort grejer som ALLTID! ha en fin kväll gött folk ;) puss o kram :D

morgon !

Kategori: Allmänt

sitter i soffan o kollar rix fm första gången jag hinner sitta o ta det lungt på morgonen :-) ska snart åka till bussen, sugen på min goa macka jag gjort som jag ska äta på bussen :-)

lysekil nästa

Kategori: Allmänt

har packat klart nu då (y) 6 power king, godis, naturgodis, räkmacka och en halv liter vatten :-) ser verkligen fram emot att spendera 5 timmar på en buss morn, JIPPY! :-D hopoas dagen blir bra imorn iaf:-) om inte har jag iaf ngt att se framemot på kvällen :-) ska träffa nderbaringen moa<3 funderar nästan på att lägga mig snart e sjuk trött och ska orka med imorn oxå :-) puss o kram

god kväll ;-)

Kategori: Allmänt

mhmm ikv har jag färgat håret, haft i ricinolja och fixat naglarna :-) fårse om de här funkar nu då :-) har inte tagit oljan på ögonfransarna än men tänkte göra det imorn(y) tog däremot på naglarna så hoppas på att dom blir starkare och finare eftersom dom ser förjävliga ut just nu.. beror stor del på atg jag aldrig har under lack innan nagellacket så dom blir helt gula :-) men hoppas på att dem inte går sönder så fort jag tar i något och speciellt stt de inte klyver sig för de e såå fult och lyckas aldrig hitta ngt till naglarna som jag fäljer upp så hoppas att jag gör de nu iaf :-) hejsan svejs :-)

Ricinolja!

Kategori: Allmänt

jaa då vare min tur att testa nu då. tänkte prova med ricinolja ett tag nu och se om man märker ngn skillnad. det ska tydligen göra håret längre, naglarna starkare och ögonfransarna fylligare :)
det har tydligen inte funkat jätte bra på alla men det är värt ett försök, det kan ju inte förvärra något iaf :)







så här långt är håret nu, syns inte jätte bra menmen.
fårse hurdet blir då :)

Bara för att ingen jävel bryr sig!

Kategori: Allmänt

Jahaja, varit i stan och frysigt ihjäl med Elin pelin :)
tbx i skolan nurå, och ska snart till UF på möte in för fredag :)
haha och nu har jag inget att skriva mer, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

otursdag(y)

Kategori: Allmänt

jahaja, gjort slut på lite pengar idag på jävla fitt bingo som man ändå aldrig vinner ngt på. hatar det ändå går jag dit. tänkte jag kund spela upp alla tusen gratis bingos jag hade men kuuul då hade dom gått ut... bingo kan suga min dase... verkligen otursdag idag när jag skulle gå till pappa efter bingon så skulle jag blåsa på en cigg när den låg i paketet o då såklart flög det upp massa tobak in i mitt öga så kunde inte se och der forsa ur ögat oxå:-( hatar mitt liv idag.. haha så kul när vi skulle beställa mat på donken idag så sa jag till mamma säg att du vill ha salt och peppar oxå o hin baea " har ni dom där salt o peppar pommesfritsen?" lilla mamma:-) lika roligt varje gång hon beställer i drive in :O alltid är det ngt som ska gå fel.

Hatar måndagar -.-

Kategori: Allmänt

Jahapp då vare måndag igen, och nu har man ställt om klockan till sommartid :D och allt går åt rätt håll :) (Y)

Idag har jag varit ute och fotat lite på stan, till en grejs i skolan. (Y)
så underbart att man kommer tillbaks till skolan oså funkar absolut ingenting :( går inte ens att spara hur kul e det då.. -.-

jajaaa sånt som hände. tänkte jag kunde börja med lite släpande uppgifter men det var för jävla tråkigt så jag hamnade här ist :)

Torsdag drar vi till lysekil med skolan och gör reportage om mässan som ska vara på fredagen. men fredag e jag inte med så är antagligen ledig :D kan ine bli bättre. och så ska jag träffa underbara moatoa :D sen lördag blire chill kväll med gött folk :)

puss och kram hela dan :D

fotade elin lite oxå :)

Blööaaaa!!

Kategori: Allmänt

tisdag idag :) bara 3 dagar kvar till helg :D göööött :)

hade utvecklingsamtal igår, lika tråkigt som alltid :( aja gött att det förhoppningsvis var sista långa utvecklingsamtalet eftersom päronen inte kommer vara med mer :D jeeeeej!

haft matteprov idag -.- gick ju super bra :o eller hur.... aja, får se till att fixa till matten innan nationella så jag kanske kan få G iaf :)
kanske fixa till alla ämnen borde också va smart.. massa släpande uppgifter :( usch o fy..

imorn ska jag försöka komma ihåg att ta med mig lappen också så kanske jag ska ta moderhalscancer sprutan imorn, om jag nu vågar. kommer lipa sönder:( vågar ju inte ens ta blodprov som e ett litet stick i fingret..

vill hem och sova nu! :) as trött men slutar iaf tidigare än vad jag gjorde igår. slutar typ 3 så då blire hem o mösa ner sig i soffan :)

hejsan hoppsan :)

får bli en bild på vovvan :)

 

Lördag :)

Kategori: Allmänt

vad jag e seg på att skriva här..
idag e det iaf lördag GÖTT! :)
ska träffa moa som jag inte gjort på as länge :O sak bli skojjsigt :)
igår tog jag det typ bara lungt var gött det med :) täffade ifs jimmy agnes och jonas på kvällen :)

pusshej trevlig helg :)

ajjemään!

Kategori: Allmänt

Onsdag nurå, kom på att det var väldigt längesedan jag skrev här..

varit sjuk i veckan, och e fortfarande sjuk :( gött att man slutar tidigt iaf :)
idag ska jag följa med syrran till stallet och rida, hur det nu ska gå.

men nu börjar vi så heeeejs!

Tattoo meldown idag då! :)

Kategori: Allmänt



Idag ska jag med denna surisen till tattoo meldown, innan det ska vi dra och käka på thai sing bar, göttans!
ska även fota där så man kanske kan få in lite uppgifter till foto. as fint väder idag också, happy face :)
jöööste ja, ska ju träffa katta också så får vi se om hon gaddar sig :) jääjäää have a nice day!