Grattis!

Kategori: Allmänt



Grattis kära syster på 20 årsdagen!

slutar snart!

Kategori: Allmänt

gött, har inte haft någon lärare idag. oså slutar jag snart eftersom vi ska fira syrran på 20 årsdagen. så åker från skolan om 10 min typ, naaajs och imorn slutar vi typ 11 eller ngt :) hejsan hoppasan, ha en bra dag :)

återigen skola

Kategori: Allmänt

skola nu igen då.. efter 4v är man tbx i skolan. 3v praktik och 1v lov har vart gött:-) men nu är det skola och jag somnar såklart på lektionen, men det va gött:-)

LOV snart

Kategori: Allmänt

sista dagen på praktiken idag, lite tråkigt.. :( men sen äre lov :D göttans.. Blir party för katta den 23 oxå :9 nice nice ;p fårse vad som händer mer på lovet :)

blööö

Kategori: Allmänt

GUD va kul det är att ha kramp i magen, och det känns som man ska spy.. huvudvärk och fryser också. kan de bli bättre? funderar nästan på om jag ska gå hem för jag mår verkligen piss..

hej hopp

Kategori: Allmänt

Jaaahaa, då var man klar med ännu en uppgift. fast religionen:P så nu ska jag snart dra mig hemmåt, eller innan det ska jag dra och träna och lite så :P tänkte gymma idag också och inte bara simma :)

ajjemään!

Kategori: Allmänt

Fått gjort en massa psykologi uppgifter nu så tror bara att jag har 2 eller 3 kvar :) gött som fan för då kanske jag hinner klart med alla denna veckan. kanske inte blir någon träning idag :( beror på när jags lutar eftersom syster min ska till grästorp vid sextiden och vi bara har en fungerande bil.. surt. men om jag slutar tidigare idag så drar jag och tränar en snabbis, blir nog bara att simma då eftersom jag tror inte jag hinner mer :P ha en bra dag :) hejs

Helgen!

Kategori: Allmänt

sista veckan på praktiken nurå :( tråkigt... Sen äre lov nästa vecka så de är gött :) helgen har varit lång. Fredags ramla syrran av hästen så jag fick åka amulansen med henne, spenderade stor del av dagen åt att vara på sjukhuset, sen åkte jag med jonas och olle som skulle sladda på saab. nära att det blev en till resa till näl... haha nej då det gick fint :) Lördag så var jonas chufför så vi var lite överallt kom i säng runt 5.00.. Sen söndag var de upp och käka frukost sen iväg och träna. men blev inte så länge eftersom simmningen tydligen stängde klockan 15.30. men aja blev en stund iaf :) så idag nör jag slutar ska jag dra och träna och då blire förhoppningsvis mnycket längre :)

Slutar :)

Kategori: Allmänt

Göttans slutar nu och får långhelg eftersom de inte finns så mycket att göra:) så åker snart hem sen blir de nog att träna idag igen, jävligt gött att träna igår och har träningvärk i hela kroppen :O så ska bli gött att träna bort de :) får la se vad jag ska hitta på i helgen :P blir väll att träna kanske :)

Dags att träna! :)

Kategori: Allmänt

Såå då va även denna arbetsdag avklarad, sitter nu och väntar på bussen och sen måste jag vänta på jonas i 100 år eftersom vi ska träna också:) Idag har jag fixat en massa bilder till bloms modelljakt så allt ligger ute :) Gå in och rösta vetja så har du chans att vinna ett presentkort på 500 kr :) man lottar ut 10 st så klart värt de :) ha en bra dag nu allihop, puss och kram

Morgon igen!

Kategori: Allmänt

Jaa då var man här igen, försöker att ladda ner bilderna som jag väntat på, de värsta e bara att jag inte vet vad jag ska klicka på när jag klickat extract files.. :O så smart e jag :) får se om de kommer ngn snart så jag kan fråga :) idag ska jag iaf iväg och gymma när jag slutar. så får jag se om jag kanske köper ett gymkort snart :) har gratis för 2 personer på älvhögsborg satt vi får la se hure e där så blir de nog att köpa där isf :) have a nice day :) hejs

GÖTT!

Kategori: Allmänt

gött, får gå hem nu eftersom jag inte fått bilderna än och jag har ingenting att göra :P så de blir en enormt tidig dag mot vad de brukar va :) göttans :D nu blire hem och gå ut en lång promenad med hunden tror jag och sen fåre bli lite träning efter de :) ha de gött hej svejs:)

Godmorgon, godmorgon!

Kategori: Allmänt

Här nu igen :) kul att jag har tappat mitt skolkort.. som tur var hade jag en liten sovmorgon idag så jag hann över till skolan och beställa ett nytt :P tyckte jag träna massa igår men ändå har jag ingen träningsvärk. är la gött de ifs för då orkar jag träna idag också. men mkt bättre med träningsvärk för då vet man att de har gett ngt :) idag får vi se vad som händer, funderar på att fråga jonas ponas om han vill hitta på ngt men han har ju inte vaknat än.. :O hej svejs ! :)

så kan de va..

Kategori: Allmänt

Jahaaja, sitter på praktiken nu. fick sovmorgon i morse, göttans :D var hör runt 11. Nu har jag fixat alla namn och adresser till modelljakten. så nu äre bara att vänta på att bilderna kommer så jag kan fixa dom med :) trött som fan, blir att duscha sen sova när man kommer hem sen :)

Home sweet home :)

Kategori: Allmänt

Sådär ja, äntligen hemma efter en lång dag. Tur att tiden gått ganska fort ändå :) varit på bloms all day long. på modelljakten för alla er som inte visste ngt om den. Min praktikplats körde sitt första event. mycket trevligt folk och många glada modeller. nu får de nog bara bli att ta de lugnt:) ska nog träffa Agnes sen iallafall :D puss på er och ha en trevlig helg :)

Hej hopp gummi sn*pp

Kategori: Allmänt

Sådär ja, haft lunch nu. gick ju bra. skulle för en gång skull gå och käka i skolan så när jag kommer dit har maten stängt.. kuuuuul! ajaa, tur att jag hade med mig mat då. Vepan till bloms kom idag också. nice nice :) än så länge är jag själv på kontoret eftersom alla är och äter. idag får de bli lite träning och sen kanske iväg och kolla på organsimen. känns som jag bor på nova området just nu, kommer aldrig här ifrån. Skolan går jag i här, har praktik här och sen ska organsimen uppträda här. där ser man! händer mycket på ett "industri" område. eller vare nu är. pusshooooj

kallt som fan.

Kategori: Allmänt

kul att vakna på morgonen och se att de fortfarande snöar.. vafan ska snön komma nu för:-( kul att de e -12 grader ute oxå.. fryser ju ihjäl så fort man går utanför dörren.

Mhmm!

Kategori: Allmänt

sådär ja. börjar bli klar med skyltarna nu, snart är de dags för lunch. hoppas att jinni hinner träffas så jag slipper äta själv :) jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva så aaa. hejs

hejsan hoppsan :)

Kategori: Allmänt

jahaapp, har absolut ingenting att göra. ingen som kommit hit än heller... Vart över i skolan och pratat med en lärare oså. så nu ska jag försöka få VG i psykologi, var ganska trött så kommer inte riktigt ihåg vad hon har sagt. menmen de verkade inte va så svårt att fixa de, va inte lika många uppgifter som jag trodde :) Får la vänta och se om de kommer ngn snart. annars får jag väll dra mig hemmåt antar jag. börjar bli hungrig också så funderar på om jag ska ta lunch nu.

Godmorgon!:)

Kategori: Allmänt

Sådär ja, är på praktiken nu igen :) var ganska stressigt imorse, skulle fixa med mih mat och grejer. tog längre tid än jag trodde. men nu e jag här :)