Träning avklarad!

Kategori: Allmänt

slutade 16.30 idag så åkte hem. pappa mötte upp mig och hämta min väska och lämnade eddie. så tog jag mig en promenad hem:-) när jag kom hem käkade jag och sen fortsatte med lite träning :-) så nu e jag trött och har masat mig ner i soffan:-)

Morrn morrn!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på praktiken och fortsätter med vepan till bloms. Ska fixa lite nummer lappar också. sen får de nog bli lunch antar jag, fårse vad klockan blir. ha en bra dag :)

;-)

Kategori: Allmänt

jahopp. varit ute på en promenad. kallt som fan ute.. men sånt får man tåla, hunden ville inte alls som jag ville. bara drog och slet i kopplet.. sånt som händer. hoppas alla haft en bra dag, sista inlägget för dagen så godnatt allihop:-)

Äntligen hemma:-)

Kategori: Allmänt

sådär ja:-) hemma efter första dagen på praktiken:-) skönt att vara hemma. fått i mig lite mat så nu har jag slått mig ner framför tv:n och kollar teen mum(Y) när de e söut ska jag ta en lång promenad med vovven sen efter de träna lite styrka :-)

god morgon!;-)

Kategori: Allmänt

första dagen på apun idag. ska snart dra mig till skolan och låna en dator sen äre dags för apu. fårse hur detta går:-) ska bli kul:-)

träning

Kategori: Allmänt

sådär ja nu har jag tränat och tagit mig en dusch!(y) mina två timmar blev tyvär bara till en eftersom jag är så otroligt ovältränad. men kan lungt säga att de tog ändå. tränade mest benen. men gjorde sit up, plankan och lite annat också. innan de tränade jag kondition i 15 min då jag rruschade jag i uppförsbacke gick i ned för. senare ska jag ut och ta ännu en promenad på ca en timma:-) hejja hejja:-)

beach 2012

Kategori: Allmänt

helloooo:-) nu äre dags att satsa på beach 2012. har tänkt att gå ner minst 2 kg i veckan(y) ska se hur detta går ska inte ändra så mycket på maten förutom att jag ska äta mindre och inget godis eller dricka:-) sen gäller de att bara träna och träna. ska försöka hinna med 2 timmars träning varje dag plus en prommenad. jag ska ha högst två vilodagar i veckan. ska även försöka äta regelbunde. idag har jag endast varit ute på prommenad så ska snart sätta igång med mina två timmar:-) hoppas på de bästa imorn blire ingen skola . apun börjar imorn så ingen skola på tre veckor. fyra till och med eftersom de e lov i en vecka också:-)göttans ha en bra dag :-)

Fotade Grafitti idag i skolan

Kategori: Allmänt